Basen i din garderob, en svart sidenskjorta

Tvättråd för sidenskjortan Emilia

Vår favoritskjorta Emilia i den fina blandningen av siden och bomull tvättar du så här. Vi har tidigare haft 40 grader i maskin som rekommendation men kommer att ändra till handtvätt, alternativt fintvätt i tvättmaskin. Vi har sett att vid vanlig maskintvätt går maskinen många varv, det är inte så bra då plaggen snurrar sig runt varandra. Kvaliteten siden och bomull är lite känsligt i vått tillstånd. Men väldigt enkelt att istället använda fintvättprogrammet som har färre varvantal eller tvätta upp för hand. Använd tvättmedel avsett för siden. Vi kommer inom kort erbjuda det bästa tvättmedlet här, håll utkik. Skaka plagget och häng på galge. Njut av ditt väl utvalda plagg. Här visar vi alla färger som Emilia skjortan erbjuds i. Observera att detta tvättråd gäller för alla våra plagg i siden-bomullsblandningen. Så även för vår modell Lily.

 sidenskjorta i svart
Favoritskjortan från WE TWO