Butiken på Kungsholmen

  • WE TWOs butik hittar ni på Kungsholmen i Stockholm på Pipersgatan 10, hörnet Bergsgatan.

Öppettider

 

Tisdag 12-18

Onsdag 12-18

Torsdag 12-18

Fredag 12-15

Lördag 12-15 

 

 

 

 

Här i butiken har ni möjlighet att se hela kollektionen och även sådana plagg som inte finns på web shopen. Det är värt att besöka butiken ofta då vi hela tiden uppdaterar sortimentet. Alla plagg görs i liten skala och i exklusiva material. Varmt Välkomna!

 

 

 

 

 

Pipersgatan 10, WE TWOs studio

 

 

 

 

Området runt Pipersgatan och Bergsgatan är väldigt mysigt. Jag gillar att butiken ligger i ett hörn så man lätt kan ha koll på vad som händer. Här finns Wijnjas Ostgrossist, där köper ni världens bästa ost och även olivoljor och annat gott. De har väldigt humana priser. Det mysigaste fiket i området är Bulleboden på Parmmätargatan. Ta en fika där innan ni kommer till studion.

 

 

 

 

 

we twos butik

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljusblå linneskjorta från WE TWO

 

 

Här kan ni se hela kollektionen

 

 

 

 

Här hittar ni plagg tillverkade i liten skala och i extra fina material som siden, linne , och cashmere. Alla plagg görs i ONE SIZE-Style size. Tanken är att erbjuda ett mer accepterande och inkluderande mode än vad som normalt erbjuds. Plaggen kommer att se olika ut beroende på vem som bär dem. Det är vårt sätt att visa acceptans för olika kroppsformer. De flesta modeller är generösa i storlek och design och passar de flesta i storlek M-L-XL. Det är befriande för alla att slippa storlekshetsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WE TWO butik på Pipersgatan 10

 

 

 

 

insidan av we twos butik på pipersgatan 10

 

 

 

 

inuti we two's butik

 

 

 

 

pipersgatan 10 butik we two