Sidenblusar

Läs mer om våra tankar bakom dessa produkter längst ner på sidan.

Sidenblusar från We Two Stockholm

Våra sidenblusar tillverkas i begränsad upplaga, för att inte överproducera och slösa på vår planets resurser. Men också för att du ska kunna vara ensam om ett plagg från We Two Stockholm.
Varje människa är unik och därmed har du rätt att välja din unika klädstil.
Våra sidenblusar är tillverkade i one size och mönstret är konstruerat att passa både den korta, smala, långa kvinnan som har olika kroppsformer och våra blusar kommer att falla snyggt både på dig med stor som liten byst.
Detta gör att We Two också är ett unikt företag som vill inkludera alla typer av kroppar.
Vi tillverkar sidenblusar i färger som följer trender men också i klassiska dova färger och vi vill att du ska kunna använda din sidenblus under många år.
Att tvätta siden och hålla fläckar borta är faktiskt ganska lätt, här finns en länk till hur du sköter ditt sidenplagg.
Vårt övriga sortiment är tillverkat med samma värderingar, hållbart både för världen och dig. Naturmaterial i begränsad upplaga och med samma tänk om en storlek som passar nästan alla.

Hur använder du en sidenblus

En sidenblus kan användas både till fest och vardag. Du kan kombinera din blus med ett par svarta byxor och använda smycken för en festlig stil. Och du kan kan lika gärna använda din sidenblus till ett par avklippta och fransiga jeans för en dag på stan.
Vissa av våra blusar kan knäppas ända upp i halsen eller hållas mer öppna för att visa hud och smycke. På så sätt blir samma blus helt olika när de sitter på och kombineras med andra attribut.
Vår dröm om en garderob är att den innehåller färre kläder som kan kombineras på olika sätt. Då har vi uppnått ett mer hållbart sätt att konsumera kläder och textil. Vi väljer alltid material som ska hålla många år och vi ger dig tipsen hur du så enkelt som möjligt ska sköta dina plagg.