Välj en sida

WE TWO STOCKHOLM designar en tidlös kollektion, blusar, klänningar och stickat. WE TWO vänder sig till den medvetna och säkra kvinnan som handlar med eftertanke. Favoritmaterialet är SIDEN men i kollektionen finns även plagg av andra naturmaterial som cashmere, mohair och linne.

“Det är en inspirerande resa, att äntligen kunna skapa något eget efter alla år som anställd inom produktion och design vid andra varumärken såsom GANT, H&M och Hunkydory. Det är ett privilegium att ha möjlighet att designa kläder jag själv vill bära. WE TWO STOCKHOLM har valt att erbjuda ONE SIZE, då vi önskar att se ett mer accepterande och inkluderande mode än det som normalt erbjuds. Plaggen kommer att se olika ut beroende på vem som bär dem, det är vårt sätt att visa acceptans för olika kroppsformer. Vi vill också att plaggen skall vara ålderslösa och passa till en 25 årig tjej likväl som till en 70 årig kvinna! “ säger Katarina, grundare och Head of Design.

PRODUKTIONEN

Kollektionen tillverkas hos små lokala skrädderier i Shanghai. Alla kvalitéer väljs på plats och tas fram i små kvantiteter vilket leder till “LIMITED EDITION”. Då Katarina har arbetat och varit bosatt i Asien under många år, har hon haft möjlighet att etablera dessa kontakter "De är mer som mina vänner än som leverantörer, och jag är oerhört tacksam för vårt samarbete som gynnar dem såväl som mitt varumärke" säger Katarina. Tanken är att sträva efter att aldrig producera mer än vad som efterfrågas, det är ett av deras bidrag till att värna om miljön. WE TWO STOCKHOLM designar i säsong med korta ledtider och kollektionen uppdateras löpande.

DISTRIBUTION

Via Web Shopen www.wetwostockholm.com

Katarina Johansson, Co-Founder and Head of the design at WE TWO Stockholm