HUR TVÄTTAR OCH SKÖTER MAN SIN CASHMERETRÖJA

Se nedan instruktioner om hur du tar hand om din cashmere tröja på bästa sätt.

 Cashmere är en av världens finaste och mest känsliga naturfibrer. Plagg av kashmir är mjukt och varmt och kan bäras direkt på huden, det kliar aldrig. Cashmere andas också bra och är lämplig att bära året runt. Se vår kashmirtröja Ebbahttps: //www.wetwostockholm.com/produkt/ebba-cashmere-sweater-2/

Att köpa och använda kashmir är också ett miljömedvetet val på grund av det faktum att kashmir inte behöver tvättas så ofta.

Cashmere är gjord av de fina hårstrån på cashmere getens mage.

CASHMERE SKÖTSEL INSTRUKTION

Lufta ditt kashmirplagg och låt det vila mellan användningarna.
Förvara dina stickade plagg i ren garderob tillsammans med flera block av ceder, vilket hjälper till att hålla malar borta.
Att lufta kashmir är ofta tillräckligt för att hålla det rent. Tvätta inte om det inte behövs.
När du behöver tvätta ditt cashmere plagg, tvätta det i tvättmaskinen på ull- / sidenprogrammet, eller tvätta det för hand (gnugga inte och låt det inte ligga kvar i vatten länge)
Använd ett skonsamt ulltvättmedel, om du inte har använt schampo, använd aldrig sköljmedel. När du torkar ditt kashmirplagg, pressa försiktigt ut överflödigt vatten i en handduk. Låt plagget ligga platt på en handduk för att torka. Häng aldrig plagget för att torka eftersom det kan förlora sin form.
Torktumla ej!

Hantera ditt kashmirplagg med försiktighet så håller det hela livet!

VI TVÅ STOCKHOLM – Made to Last!