Skjortor och blusar

Skjortor i olika material

Skjortor i olika material hittar ni hos oss på We Two. De tillverkas i begränsad upplaga, för att inte överproducera och slösa på vår planets resurser. Men också för att du ska kunna vara ensam om ett plagg från We Two Stockholm.
Varje människa är unik och därmed har du rätt att välja din unika klädstil.
Vi har valt att hylla alla våra olika kroppsformer och erbjuder därför One Size. Plagget kommer sitta olika beroende på vår kroppstyp men utav erfarenhet har vi sett att våra modeller passar de flesta.
Vi är stolta över att vi inkluderar istället för exkluderar och det är befriande att sluta prata storlek.
Vi tillverkar våra skjortor i olika material som linne, bomull och sidenblandningar. Tanken är att de ska vara säsongslösa, det är du som kund som väljer när du vill bära din skjorta och väljer material utifrån ditt behov.
Vi uppmuntrar att handla med eftertanke och noga tänka till vad som behövs i din garderob. Vi hoppas och tror att köper ni en skjorta ifrån We Two så kommer den finnas med dig i många år framöver.
Vårt övriga sortiment är tillverkat med samma värderingar, hållbart både för världen och dig. Naturmaterial i begränsad upplaga och med samma tänk om en storlek som passar i stort sett alla. Passformen är generös och du kan välja att bära den knäppt eller öppen med ett linne under.

Våra olika skjortor

Vi erbjuder

  • Linneskjortor, både lite kraftigare och även tunnare för att tillfredställa allas behov
  • Sidenblandning, underbart material i en blandning av bomull och siden. Fantastiskt skönt att ha på sig och vi lovar, det kommer bli ditt favorimaterial.
  • Krispig tätvävd bomull för att ge den fräscha känslan

En sidenskjorta kan användas både till fest och vardag. Du kan kombinera din sidenskjorta med ett par svarta skinnbrallor och kombinera med snygga smycken och högre klackar. Och du kan kan lika gärna använda din sidenskjorta till ett par avklippta, fransiga jeans för en dag på stan. Här hittar ni hela vår skjortkollektion i de olika materialen

Våra linneskjortor är också snygga att bära öppna som en jacka en sommarkväll. Du väljer om du vill stryka den efter tvätt men linne är alltid snyggt skrynkligt också, tycker vi.

Vår dröm om en garderob är att den innehåller färre kläder som kan kombineras på olika sätt. Då har vi uppnått ett mer hållbart sätt att konsumera kläder och textil. Vi väljer alltid material som ska hålla många år och vi ger dig tipsen hur du så enkelt som möjligt ska sköta dina plagg. Läs mer här om våra tankar om hållbarhet.