klassiska vita skjortan kan varieras på många olika sätt

Beiga chinos och en vit klassisk bomullskjorta.

Här har vi kombinerat ett par oversized beiga chinos ihop med den klassiska vita skjortan. Vår heter Alma och den hittar ni här. Här på bilden har vi vikt upp ärmarna för ett ännu mer casual intryck men med ett par svarta slacks till är det bara att gå på den finare middagen. Du kommer känna dig helrätt.

En vit linneskjorta i garderoben är nog ett måste!

Vår Alma är klassisk och producerad i en kraftig linnekvalitet som bara blir snyggare ju mer man tvättar den. Linne är ju allra snyggast skrynkligt men självklart kan man stryka den slät. Bär den knäppt eller öppen med ett linne eller t-shirt under. Vi gillar jeans i olika tvättar. Nytt känns den här superblekta tvätten.

krispig vit skjorta i den finaste bomullskvaliteten

Ny modell påväg. Anländer i Augusti 🙂

Designad som en tunika med snyggt motveck framtill, generös i modellen och lika lång som vår skjorta Alma. Den kommer komma i både svart och vit bomull, inget namn på denna tunika ännu.

svart och vitt är snyggt ihop

Vår egna favorit, sidenskjortan Emilia.

Vi är helt kära i denna siden och bomullsblandning och det verkar vara fler än vi. Den finns i flera färger.

snygg kombination med vit bomullskjorta ihop med gråa jeans
Det är alltid snyggt med grått och vitt. Så den klassiska vita skjortan kan väl räknas som ett av basplaggen i din garderob. Svårt att klara sig utan och köper du en vit skjorta i bra kvalitet så har du den i många år framöver.
vit linneskjorta ihop med slitna jeans , en klassiker
Här är mina favoritskor som ni sett på många bilder. De är från Jill Sander och inköpta på Lisa Larsson second hand Ett ställe väl värt att besöka.