STUDION HOS WE TWO

Här har vi fixat i ordning och gjort oss redo för en kul mingelkväll med ett gäng tjejer. Vi hjälper er gärna att anordna en träff med era vänner eller kollegor. Det är perfekt tillfälle för er att ordna en AW eller bara ses över ett glas bubbel och mingla och återhämta er efter en stressig dag.. Ni har möjlighet att se kollektionen och få stylingtips från oss. Självklart bjuder vi på bubbel och tilltugg.

Vi fick hjälp av Sonja och Kerstin som kom in efter skolan och fixade till snittarna och även gjorde våra påsar så snygga. Tack snälla ni för att ni kom och hjälpte till med förberedelserna.

Bubbel och tilltugg på mingelkvällen

Vår studio ligger på Essinge Brogata 31, enkelt att ta sig dit. Se här

Emilia nya skjortan!

Unna er lyxen att få shoppa i lugn och ro och gärna i sällskap av era vänner eller kollegor. Här visar Lena sitt senaste inköp. Vår nya skjorta Emilia i en bomullskvalitee, den finns även i siden-bomull här

Vi delar lokal med Najs of Sweden så när ni kommer hit kan ni även hitta supersnyggt importerat Japanskt porslin från dem.

Låter det intressant att anordna ett mingel. Kontakta Katarina 070 9263248, alternativt skiv till info@wetwostockholm.com