Vårt favoritmaterial

Det är siden och andra fibrer blandat med siden. Ett underbart tyg är siden och bomull tillsammans. Vi tillverkar vår storsäljare Emilia skjortan i det tyget. Helt underbart att bära och alla färger blir helt ljuvliga i denna komposition.

Blanda olika material

Vår sidenskjorta Emilia passar väldigt bra ihop med ett par skinnbyxor, se här på bilden. Ursnyggt med den djupa mullvadsfärgen ihop med mörkgrått skinn. Denna skjorta som vi har döpt till Emilia finns i en massa vackra färger. Här kan ni se hela kollektionen

Sidenblusen Edith

Vår omåttligt populära sidenblus Edith med stora vida ärmar. Vi har nu uppdaterat passformen och gjort den generösare i storlek för att kunna inkludera fler kunder. Vi tycker också att den görs sig bättre lite större. Edith sidenblus finns i flera färger. Här kan ni se hela kollektionen Notera att det är färgerna ljusgrått, champagne och rost som har den nya uppdaterad passformen.