Julen -Här ger vi lite bra tips

Var i nuet och stäng av mobilen!

Även om vi finns med på sociala medier och vill att ni följer oss där så tror vi att det är bra att våga stänga av mobilen en stund. Det läskiga är att vi blivit så beroende av våra mobiler. Men julen kanske är ett bra tillfälle att träna att vara utan den ett tag?
 

Ta en promenad. Bra för både kropp och själ!

Ta med familjen ut eller se promenaden som en chans till lite egentid. Kanske du får tid att njuta favoritmusiken, podden eller bara njuta av tystnaden. Vi kan rekommendera podden Corporate Unplugged – intervjuer med entreprenörer , ledare som berättar och delar sina drömmar och erfarenheter. Eller varför inte lyssna på STILSNACK drivs av Katarina Althin och Jannice Wistrand, vi återkommer till Katarina senare.
 

Våga bryta traditioner!

Kanske man inte behöver göra som man alltid har gjort på julen? Bjud hem någon oväntad till familjens julafton eller gör några nya spännande rätter till julbordet. Det finns massor man kan testa.

Vad gör vi under julen? 

Katarina: Jag gör inte många knop. Stannar i Stockholm. Tänker låta dagarna gå och inte stressa, äta janssons frestelse och kolla någon ny serie. Har ni inte sett Wanderlust på netflix så se den!  Kanske läsa boken Maken av Gun-Britt Sundström och helt klart mysa med familjen. Jag hör hur klicheaktigt det låter men…. det är sant. Sen hoppas jag vi ställer till med lite party och dricker en massa bubbel!

 Agneta: Det bästa med julen är de enkla sakerna och precis som Katarina skriver att inte stressa. Att umgås med mina vuxna döttrar dagen innan julafton = uppesittarkväll. Att gå och se på julspel på julaftonsmorgon i St Matteus kyrkan i Vasastan, otroligt vackert och stämningsfullt. Att äta en härlig julaftonsfrukost. Att vara ledig och kunna sova ut på morgonen och bara kunna gå runt hemma på juldagen (kanske i pyjamasen) o göra ingenting.

Mitt tips som jag också skriver om i vår blogg. Gå till Nationalmuseet om du inte redan varit där! Så inspirerande o ger i alla fall mig massor av energi. (Kan behövas så här års).

Snyggaste Nyårsklänningen!

Hos oss hittar du den perfekta klänningen för jul och nyårsfesterna! Mimi silk dress 100% siden, ursnygg med ett knyt i halsen, fickor i sidan för en coolare look och den är även fodrad i siden. Lyxigt värre!