Bilder från produktionen

Här syr Pankaj vår ljusblå tunika i bomull.

Under två års tid var jag bosatt i Indien med min man och våra två barn, närmare bestämt i New Delhi. Under den tiden lärde jag känna Kamakshi som då var produktionstekniker i mitt team. Vi har hållit kontakten sedan dess, nu 20 år sedan. I år så startade Kamakshi sin egna verksamhet. Hon har startat en liten syfabrik med 7 anställda. Vi har arbetat på distans tillsammans och jag har designat tre modeller, byggda på varandra men med lite olika uttryck. Jag är så nöjd över resultatet och vet att detta kommer bli början till något stort. Indien produktionen är perfekta komplementet till Kina. Dessa leverantörer är så värdefulla för mig och vi bygger vår relation på tillit och respekt

Här står delar av gänget. Totalt är de 7 anställda.

Här arbetar Poonam med att kolla plagget en sista gång innan det viks ihop och packas.
Här viks tunikan ihop och packas sen i lådor. Vi tillverkar allt i väldigt liten skala men vem vet ordrarna kan bli större och det gynnar självklart Kamakshi och hennes team. Det känns bra och värdefullt att gynna en liten business som denna och extra coolt att den drivs av en kvinna, eller hur!

Resultatet av ett riktigt team work

Roligt att få visa det färdiga resultatet. Här ser ni lite fler bilder