Bilden ovan är från Shanghai. Pandemin har även påverkat WE TWO. Vår tillverkning sker hos mindre familjeägda ateljeer i Shanghai. Tidigare så åkte jag dit 4-5 ggr per år och träffade dem på plats. Nu går inte det pga covid 19 så istället kommunicerar jag med dem via wechat, det är kinas motsvarighet till facebook. Jag måste säga att det fungerar förvånansvärt bra. Jag väljer färger och tyger på bild och ibland skickas prover som jag kan godkänna. Lily som är vår kontakt person där är helt underbar. Hon har stenkoll på vilka kvaliteter och vilka krav vi har på tillverkningen. Lily är den som kvalitetssäkrar produktionen på plats. Den kontakten är väldigt värdefull och vi skulle inte klara oss utan henne. Nedan ser ni David, vår skräddare och Lily.

Lily, vår kontaktperson i Shanghai tillsammans med skräddaren David

Då jag älskar Shanghai och att träffa våra tillverkare så är det så klart väldigt tråkigt att inte kunna resa dit som tidigare. Med tanke på att vi bör flyga mindre för vår miljö skull så har pandemin ändå fört med sig något positivt, då vi spar både tid och miljö. Det gäller att vara kreativ och hitta lösningar så för WE TWO så har det inte bara inneburit en massa negativt utan också många positiva saker. Fortsätt läsa om satsningen mitt i pandemin som har inneburit ett rejält uppsving för WE TWO.

Pipersgatan 10, WE TWO:s adress

Satsningen mitt under pågående pandemi

Trots pandemin så har jag haft möjlighet att förvärva en butikslokal med bästa läge på Kungsholmen. Pipersgatan 10 är adressen och ligger i en hörnlokal vid Bergsgatan/ Pipersgatan. Lokalen rymmer både butik, kontor och lager. Det var kärlek vid första ögonblicket så jag är så tacksam att bostadsrättsföreningen tyckte att WE TWO:s verksamhet skulle passa bäst i lokalen.