Ni har säkert sett att vi har en ny vacker modell i vårt flöde. Hon heter Yvonne och jag bad henne skriv en presentation om sig själv. Tänkte det kan vara kul för er följare att veta mer om vem Yvonne är. Vi är ”nya” vänner och jag är så glad och tacksam att hon tycker det är roligt att bli fotad och vara en del av WE TWO.

Jag kommer ursprungligen från ett litet industri samhälle i Skåne.Där växte jag upp med mina föräldrar och fem syskon. Sömnad, textilier, mönsterritning var en naturlig del i min uppväxt,  min mamma var sömmerska. Känna på tyger var och är sånt jag gärna pysslar med, i butiker. 
När byn blev för trång för mig fortsatte min resa till Hässleholm och utbildning. Därefter arbetade jag i stadens särskola. Tillsammans med fantastiska kollegor, föräldrar och elever upplevde jag och   samlade på mig många tänkvärda erfarenheter och mycket glädje.Intresset för kommunikation växte fram b.la  Bliss och teckenspråk.
Vid 28 års ålder gick flyttlasset till Stockholm och har sedan dess arbetat i teckenspråksmiljö på förskola och specialskola, Fritidshem/ resurs . Att låta kreativiteten flöda i skapande processen tillsammans med våra elever är enormt givande, glädjefullt och spännande.
Jag beskriver mig gärna som en positiv person som vill ta vara på de möjligheter som livet erbjuder. Tycker om att träffa vänner lära känna nya människor, god mat, resor, träning och hälsa, djur och natur, dans och att vara kreativ ingår i det ljuva livet.
En annons med blusen EDITH förde mig till WE TWO på instagram .Plötsligt en dag på väg hem från arbetet upptäcker jag att wetwo har öppnat butik i fastigheten, DÄR JAG BOR !Jag var inte sen att kika in och prova dessa vackra, välsydda kreationer i fantastiska textiler.  Mötet med Katarina grundare och designer inspirerade mig. Hennes design hyllar kvinnokroppens likheter och olikheter, med härliga kvaliter och hållbarhetstänk. Nu är jag kund, granne och vän . Jag är stolt över att skapa bilder tillsammans med Katarina och dessa fantastiska kläder. Inte trodde jag att detta skulle hända mig vid 63 års ålder .