Från den 1a juni kommer jag ha ny adress för WE TWO stockholm. Nya adressen är hörnet Pipersgatan 10/ Bergsgatan 28 på Kungsholmen. Väldigt bra kommunikationer. Det är 7 minuters gångavstånd från centralen. Tar ni buss hoppar ni av vid Kungsholmskyrka och promenerar 3 min, tunnelbana är Rådhuset, uppgång Kungsholmsgatan.

ny adress

på den nya adressen kommer jag ha öppet flera dagar i veckan, vilka är ännu inte bestämt. Jag måste känna in området och se vad som är bäst. Det här blir toppen. Jag har länge längtat efter att ha mer interaktioner med er kunder. Träffa er och få feedback direkt. Det är ett väldigt bra läge och enkelt att ta sig dit.

ny adress för WE TWO, hörnet Pipersgatan 10/ Bergsgatan 28

Det här är den mysigaste delen av Kungsholmen tycker jag. Det finns många ställen att besöka, mitt över WE TWO ligger ett fik som heter Wilmer kaffebar, otroligt populärt. Vill ni köpa de bästa delikatesserna till bra priser besöker ni Wijnjas grosshandel, 1 min från WE TWO nya butik. Jag flyttar in 1 juni men det tar väl några dagar att få iordning butiken tänker jag 🙂 Håll utkik här, på facebook och instagram om de nya öppettiderna här

Ny adress för WE TWO, nära kaffebaren Wilmer

Wilmer kaffebar

Här är en bild från den mysiga kaffebaren Wilmer cafe. Det kommer nog bli mitt stammisställe 🙂 Alldeles intill lokalen finns även den anrika glassbutiken Pipersglass. Det var mina barns favoritställe när de var små.

Wijnjas grosshandel nära WE TWO

Wijnas grosshandel, världens bästa ostbutik. De har allt man behöver för att få känna den där extra lyxen. ostar, charkuterier, olivoljor, choklad m.m. Väl värt ett besök.

WE TWOs grundare Katarina vid fiket nära statshuset

Här sitter jag och njuter nere vid fiket alldeles vid stadshuset. De erbjuder sköna solstolar och gott fika eller om du hellre vill ta ett glas vin efter besöket hos WE TWO.