snyggaste vita skjortan från WE TWO

Vi erbjuder vita skjortor i flera olika kvalitéer

oversized vit skjorta
vit sidenskjorta

Det är så snyggt att bära den vita skjortan till ett par svarta slacks och avsluta med kritvita sneakers som här på bilden. Den här skjortan är i en siden-bomulls kvalitée, den är tunn och smidig och väldigt lättskött. Du tvättar den i maskin i 40 grader eller sköljer snabbt upp den förhand i ditt handfat.

krispig bomullskjorta

Här ser ni vår bomullsskjorta Alma i tidningen Feminina Obs! Priset är fel i tidningen, det rätta ska vara 1800kr

stylingtips för den vita skjortan

Det är också snyggt att bära vita skjortor under stickade plagg. Den här bilden är också från tidningen femina.

snyggaste linneskjortan

Vita linneskjortan Alma

Vi är helt förälskade i vår vita linneskjorta Alma. Den är enkel att bära. Du kan dressa upp den till ett par vida beiga bomullschinos, eller med dina favoritjeans, också väldigt snyggt att ha över en lång klänning, uppknäppt mer som en jacka. Så det finns oändligt många andvändningsområden till denna vita linne skjorta. Här ser ni den med ett par slitna jeanshorts en varm sommardag.

vit oversized linneskjorta

Alla våra vita skjortor går att tvätta i 40 grader i maskin. Vi rekommenderar dock att du inte använder något mjukmedel. Det är mest skonsamt både för ditt plagg och för miljön. 
Vi rekommenderar även att du tvättar plagget ut- och in, för att skydda till exempel känsliga knappar. På vissa skjortor använder vi pärlemorknappar som är känsliga.

Tvättråd och tips för linneskjortor

Du kan sträcka och forma din skjorta efter tvätt. När plagget är nytvättat kan det ha dragit ihop sig något. Det går bra att stryka ut medan plagget fortfarande är fuktigt. Det lilla som plagget eventuellt dragit ihop sig, går ut igen vid första användandet efter tvätt. I början känns din linneskjorta stel men den blir mjuk direkt då du använder den. Allra härligast är att tvätta och sen hänga ut den i solen, om man man har möjlighet till det.

Du kan påverka looken på ditt linplagg beroende på hur de behandlar det efter tvätt. För en välklädd stil kan du stryka plagget helt slätt när det är fuktigt. 
För en ledigare stil kan du stryka plagget med ånga när det har torkat, eller bara använda skjortan som den är. Ett bra tips är dock att skaka plagget, dra aningen i plagget och sen häng på galge för att torka.