Årets modefest! Elle-galan-2020

Nu är det väldigt spännande för snart går Elle-Galan-2020 av stapeln. Alla planerar vad de ska ha på sig och det är verkligen en fest att följa! De är nominerade till årets designer på Elle-galan-2020. Priset är väldigt prestigefyllt och vi vill gratta alla som är nominerade. För en nominering i sig är en vinst, eller hur! Såhär vacker var Nina Campioni på Elle-Galan-2019. Följ gärna Nina som bloggare på tidningen Elle. Henne gillar vi starkt. Hon har stenkoll och också distans till denna ibland lite märkliga bransch.

Annie Lööf som bar denna vackra klänning på Elle-Galan-2019. Vi älskar färgen Burgundy. Här hittar ni vår vackra blus Edith i färgen burgundy, urläcker tycker vi. Vi älskar den färgen så mycket så även vår cashmere tröja Ebba finns att köpa i den färgen. Så gör som vi, följ den största modefesten viaElles livesändning. Det är kul att läsa om alla förberedelser inför den stora festen, det kan ni göra på elle.se/ellegalan