Tjejkväll hos WE TWO, tänk er en kväll ihop med era vänninor eller arbetskamrater. Ni får i lugn och ro prova vår kollektion, testa nya modeller, får styling tips och så klart en kväll att bara vara med människor ni gillar. Vi bjuder på bubbel och ser till så ni trivs. Här ser ni våra trogna kunder från Gävle, Marlene och Lena. Vi träffades första gången på Stockholm Fashion day och har följts åt sedan dess.

tockholm

Nu känns det som om vi har ännu större behov utav att ses. Våra events var med fler kvinnor innan covid-19 men pga. den rådande situationen anpassar vi antalet kvinnor såklart. Det går att hålla avstånd i lokalen så det känns tryggt.

Tjejkväll hos WE TWO Stockholm

Vi kan också sammanföra er med andra intressanta kvinnor. Detta gällde mer tidigare. Nu är det bättre ni samlar ett gäng som brukar umgås, allt för att undvika att sprida smittan. Bara att anmäla intresse hos info@wetwostockholm.com

Vi är så stolta över den nya fina butiken och showrummet som ligger på Kungsholmen i Stockholm. det finns mycket intressant att upptäcka runtomkring. Missa inte ostgrossisten Wijnas ostgrossist samt det fina fiket Bulleboden, mittemot hittar ni också cafet Wilmers.Det är så vackert att promenera längst Norrmälarstrand och där kan ni också ta ett bad eller ha en mysig picknik.