Ett helt nytt unikt spännande retail concept startar i Malmö idag.

Premiär i veckan för nya pop up-arenan Beyond Us på Södertull i Malmö.

WE TWO STOCKHOLM är ett av märkena som först kommer ut och presenteras på denna nya köpyta. Ett måste att besöka. Det kommer att finnas massor av spännande varumärken där, bla. SVEA . Läs mer om denna intressanta satsning på Habit . Tyvärr kan vi inte delta i Premiärfesten som är ikväll men den kommer bli något utöver det vanliga! Kolla in Beyond us stories på instagram så kan ni känna att ni deltar, det tänker jag göra 🙂 WE TWO kommer att vara där under tre månader, november, december och januari. Vi fyller på lagret hela tiden så missa inte att gå dit och hitta nyheter. Vi är så glada att få möjligheten att vara där och visa hela vår kollektion .

Vi är helt övertygade om att denna satsning på ett micro varuhus kommer att bli en succeé och modigt av grundarna Frida Ross och Petra Hodel från voiistudios två eldsjälar med lång erfarenhet inom retail branschen.

Ny typ av handel
Att satsa på egen fysisk butik kan vara dyrt och komplicerat. Så detta är helt enkelt genialt, tänka nytt och öka kundupplevelsen på många olika sätt. Hela konceptet drivs av Petra och Frida i samarbete med Vasakronan, läs gärna deras fina artikel här . Lovar att visa fler bilder från denna innovativa satsning.