Vi tycker att det är snyggt att styla den vita skjortan med ett par slitna lite oversized jeans. Det passar också fint att ha ett par mockapumps som här på bilden.

den vita skjortan

En vit skjorta är lätt att sköta om så att du kan ha den i många år framöver. Vi vill ju uppmuntra ett mer långsamt mode och målet är att den ska bli en given favorit i garderob. Så här tar du bäst hand om din skjorta. Du tvättar den i 40 grader i maskin, tar ut den och skakar den ordentligt, hänger upp den på en galge för att torka. Stryk den gärna på hög värme så den blir krispigt slät och då håller den sig ren längre. Ett gammalt knep, fråga mig inte varför ?

Har du köpt vår Alma skjorta i linne så behöver du inte stryka den. Den blir lite stel efter tvätt men när du använt den en liten stund blir den mjuk och skön. Linne är ju allra vackrast skrynkligt. Har du en vit skjorta i garderoben så finns det inget att oroa sig över, du är alltid snygg! Välj den i linne eller i bomull som vår Alma

den vita skjortan

Det är snyggt att bära sin skjorta både med vidare byxor eller så väljer man sina smala jeans. En butik som säljer väl utvalda kollektioner är Miss Ragtime i Göteborg. Där hittar ni delar av vår WE TWO kollektion.

vit krispig skjorta

Du dressar upp din vita skjorta med ett par höga skor. Det ger alltid ett coolt intryck och du kan känna dig snygg på vilken tillställning som helst. Besök gärna national museet här i Stockholm