Butik Noun 1906 på Stora Gråbrödersgata 13 i Lund

Stora Gråbrödersgata 13

Marianne har gjort ett otroligt fint urval av olika klädmärken som kompletterar varandra oerhört fint. Det finns något för både kvinna och man. Jag gillar också att hon har handplockat fina vintage fynd. Här är de vackraste Örhängen och en söt liten figur. Vackert att exponera såhär på en spegel.

I butiken finns också lokala hantverkare representerade som skulptören Annika Rehn Här ser ni hennes vackra verk som hon kallat ömhet.

ömhet

Annika kommer också att ställa ut på skulpturparken på Kronovall vinslotthttps://www.facebook.com/events/433184097520163/ på Österlen.

Butik Noun 1906 är väl värt ett besök om ni kommer till Lund i sommar. Butiken ligger på en av Lunds finaste gator. Här kommer fler bilder inifrån butiken. Vi gillar också deras motto ”I butik NOUN 1906 behöver man inte ha bråttom. Här är det mer än tillåtet att känna på och prova varan. Det finns alltid möjlighet att sätta sig ned med en kopp kaffe och prata vidare både om det man funderar på att köpa och om livet i allmänhet.”

Här är min dotter Clara som studerar i Lund.