Esssinge Brogata 31

Här är vår nya studio-showroom-lager. Nu kommer vi inte flytta på ett tag, vi trivs här på lilla essingen i stockholm. Det ligger inte mitt inne i stan men ändå centralt. Vi delar lokalen med https://www.najsofsweden.se/ som inte bara säljer det mest fantastiska japanska porslinet och en massa andra coola saker från japan, deras ägare Anna-Carin är dessutom e-commerce manager och lärare på IHM, det fantastiska är att hon erbjuder hemside support.

Här finns allt vi behöver. Arbetsbord, plats för alla kläder och Najs porslin, vi har packbord och ett lager. Vi har t.om lyckats få in en liten fotostudio.

Foto studion

Här kan vi spontant ta bilder till instagram eller till vår web shop, super smidigt och enormt tids effektivt. Vi fotar allt själva.

Öppettider

Vi kommer att ha öppet i studion-showroom men inte varje dag. Ni får hålla utgick här på hemsidan och på instagram. Vi är också flexibla och kan självklart öppna om ni vill komma på besök även andra tider.