Oavsett om du är på väg till ditt arbete eller tänker gå på fest är det viktigt att tillföra de rätta accessoarerna. Skorna är väl det viktigaste tycker jag sen så klart dina smycken. Vi kommer nu lansera både handgjorda örhängen och även en hel del annat som tillför din WE TWO look det extra

handjorda örhängen i macrame teknik
Hur snygga är inte dessa örhängen! Slow fashion is the new fashion! Handgjorda av Salli som har startat sitt egna märke Fjall knop
Älskar denna mörkgula färg, ursnygga! Hon använder sig av en macrame teknik och garnet är 100% bomull, örhänget är i silver så de är nickelfria såklart.
De här i äggskals färg passar så otroligt fint till vår sidenblus Edith. Älskar mixen av det genuina hantverket i dessa örhängen och att matcha det med en sidenblus. Kan det bli mer rätt! Slow fashion is the new fashion. Kika in här på alla örhängen