Passar utmärkt till smokingfesten. Här ser ni Lisa i sin Inez omlottklänning i 100% siden. En 60-årsfest som var väldigt lyckad!

Lena bär sin nougatfärgade Inez till sin 50-års middag på Wedholmsfisk. Jag vet, svårt att tro att hon fyller 50 år men kan vara klänningen 😉 Självklart är omlottklänningen Inez i 100% siden.

Sidenklänningen kan även bäras öppen över en annan klänning eller bara över en topp och sina favoritbyxor. Här har jag den tillsammans med en klänning från det schyssta märket World market Stockholm. Ytterligare ett användningsområde. Ett mellanting mellan en kofta och en kappa,

Användbart också över sin basic t-shirt och ursnyggt till vidare byxor som här.

Nu i vår passar det utmärkt att bära Inez som en kofta ihop med dina favoritjeans.

Passar även utmärkt till stranden. Underbart att bära siden en varm sommardag, svalkar skönt. Siden är väldigt lätt att sköta, vädra eller tvätta upp i handfatet, läs mer här. Se upp med solkrämen bara, undvik att få fettefläckar på siden. Om det händer, ta först bort/ sug upp oljan med hushållspapper flera gånger. Sen tar ni olivtvål eller galltvål, försiktigt så det inte bleker tyget. Sen tvättar ni som vanligt. Kom ihåg att alltid ta bort fläcken först, annars riskerar ni att tvätta in den. Har ni fått en torr fläck, skrapa försiktigt med lite hushållspapper. Brukar gå bort då.

Njut!