Vi samarbetar med små syateljéer i Shanghai. De drivs av skräddare som är experter på att sy i sidentyg. Många gånger är det familjer som äger företaget, skrädderiet. Pappan eller mamman syr och dottern köper in sidentygerna och är ansiktet utåt.

 

Under ett av mina besök i Shanghai träffade jag den här fantastiska kvinnan från Tokyo. Hon arbetar också som designer och det visade sig att hon syr upp sin kollektion på samma ateljée som WE TWO STOCKHOM. Älskar möten med människor.

Det är ett nära samarbete och jag har lärt känna dem väl då jag nästan bott på tygmarknaden de sista åren. Jag arbetade och bodde i Shanghai under två år innan vi startade WE TWO STOCKHOLM.

  Att hitta det rätta tyget i den vackraste färgen är det absolut  roligaste i hela design processen. När man väl hittat rätt så tas beslutet och de startar med mini produktionen.  

Här ser ni vår kimono inspirerade blus Judith i en vacker dusty pink. Den här i 100% siden