Vi har varit ute på Formexmässan för att se vad som händer inom inredningsbranschen och hämta lite inspiration. Dragplåstret på Formex denna säsong är Zandra Rhodes, legenden från Swinging London som har skapat mönster och kläder till Prinsessan Diana, Kate Moss, Freddie Mercury mfl. Vid entrén fanns en utställning inspirerad från hennes färgstarka hem. Alldeles för färgstark för vår smak så vi gick vidare för att titta på Formex trendinspirationen istället. Här var det andra färger och denna underbara bukett. Blommor är alltid härlig färgglädje!

På trendtorget stod denna fina rottingfåtölj med rosa sammetskudde och pläd. Denna ”dusty pink” färgkänsla som man ser mycket av i inredning just nu är fin även inom mode. Fina färger, gärna tillsammans med jeans.

Som här i vår fina EDITH blus i cotton/silk. Dax att börjar längta efter vår nu!

Trä, glas, linne och att bära hem någonting ifrån naturen är alltid vackert i hemmet!

Gustavsbergs Porslinsfabrik har gjort ett samarbete tillsammans med vår vän keramikern och designern Eva Gernandt. Det är två japansk inspirerade serier HOKI med handgjord kalligrafisk blå dekor med fiskar och HADO med sitt vackra japanska mönster. Dessa eldfasta former som nu har blivit re-designade och fått fina trälock, ingick på 50 och 60-talen i SAS servering ombord .

Jättefina att duka med men också att använda som förvaring i ex vis kylskåpet för den som inte längre vill använda plast!