The Lobby magazine har gjort en intervju med oss. Roligt att få sprida vår idé med varumärket och låta kunderna få reda på  mer om oss.

LÄS ARTIKELN HÄR 

Vad kan man läsa i artikeln?

Vi berättar bl.a om att vi får vår inspiration från Asien. Katarina bodde i Indien, Bangladesh och Kina i 8 år och Agneta har rest runt i Asien på många inköpsresor under sina 30 år i modebranschen. Vi brukar säga att vår designfilosofi är en mix av asiatisk blandad med tidlös skandinavisk design.

Inspirationskälla

Vi fick även frågan om design och mode kom in tidigt i våra liv. Bådas mammor sydde, stickade, broderade och målade när vi var små. När man nu tittar bakåt så kan man tydligt se att dessa två mammor inspirerade oss vilket ledde till ett intresse för kläder och hantverk.

”Jag var nog bara 6 år när jag fick låna min mammas symaskin. Jag började konstruera mönster redan då för att kunna sy kläder till mina dockor berättar Katarina i intervjun.

Agneta berättar; ”På rasterna gick jag till biblioteket som låg vägg i vägg med min skola där man hade brittiska Vogue som jag älskade att bläddra i.”

Läs vidare

Gå gärna in o läs hela intervjun här. Klicka på THE LOBBY MAGAZINE.

Vi har funnits på The Lobby Stockholm under hösten. Vi tycker att det är härlig mötesplats där man kan hitta allt från kläder, skor o skönhetsvård till inredning och Pärlans kolor! Tanken är att The Lobby ständigt ska förnyas. Spännande för kunden.

Vi har nu bestämt oss för att vara kvar där året ut. Så alla som vill köpa en av våra fina sidenblusar kan göra det i city under hela december.

Har du inte varit på The Lobby Stockholm så är det väl värt ett besök att ta en tur runt och träffa den trevliga personalen som jobbar här. Alltid glada,trevliga och bra pålästa om varumärkena som säljs. Har ni vägarna förbi missa inte att gå in!