I lördags var WE TWO STOCKHOLM inbjudna att ha en monter på Sweden Fashion and Beauty Day (FAB DAY 2018). Sveriges största mode- och skönhetsfestival som Damernas Värld arrangerar tillsammans med STYLEBY, Veckorevyn och tidningen mama. Det var besökare både från Stockholm och övriga landet som hade samlats för att får inspiration när det gäller mode och skönhet. De kunde titta på modevisningar, lyssna på intressanta föreläsningar, mingla och gå runt och inspireras av alla de märken inom mode och skönhet som ställde ut.

Konferencier under dagen var Sofi Fahrman. Det hela avslutades med utdelning av priserna till 2018 års guldknappen vinnare, priset som Damernas Värld har delat ut varje år sedan 1982, och modevisning med vinnaren Malin Andréns, By Malina.

Guldknappen-vinnarna på FAB DAY 2018 tillsammans med Damernas världs chefredaktör Martina Bonnier och modechef Lisa Pettersson. T.v: Henrik Andersson, head of innovation and design på Fjällräven, vinnare av Guldknappen Accessoar 2018. Malin Andrén, By Malina, vinnare av Guldknappen 2018, Selam Fessahaye, vinnare av Knappnålen 2018.

Photo: Christofer Dracke

Här är vi i full gång att göra iordning vår monter.

Och här är det färdiga resultatet.

Det var ett fantastiskt tillfälle för oss att visa upp vad vi gör på FAB DAY 2018. De kom förbi många härliga tjejer o kvinnor som både var nyfikna att veta mer om vårt varumärke samt handlade.

Det är alltid kul att möta kunder och få positiv feedback.

Det var mycket som hände under dagen.

Ex vis; hur blir man stylist? Kända stylister höll ett intressant seminarium om ämnet.

Artisten Veronica Maggio berättade om sitt samarbete under många år tillsammans men stylisten Karin Smeds.

Modevisningar, intervjuer, föreläsningar om hållbarhet och mode, podsändningar live mm mm.

2002 års Guldknappen vinnare Ylva Liljefors kom förbi vår monter tillsammans med Sara Almén.

TACK TILL ALLA NYA KUNDER!