I går har vi vårt CO-LAB event på THE LOBBY STOCKHOLM. De har varit så kul att jobba tillsammans med de andra 4 varumärkena. Dela erfarenheter och kunna hjälpas åt med all förberedelse. Samarbete är alltid spännande!  Det vi har som gemensam nämnare är att vi alla jobbar med hållbarhet, naturliga material och en minimal design. Och att vi är kvinnliga entreprenörer!

 

Vi har haft möjlighet att arbeta med den proffsiga stylisten Tina Rydegård. Hon satt ihop självklara, snygga ”outfits” där hon använde produkter från alla 5 varumärkena. Våra modeller Judith, Ulrika och Annie ser så härliga ut i plaggen. Ulrika kommenterade att hon ”älskade kläderna och att hon kände sig skönt bekväm.” Det är väl det som man på något sätt vill uppnå när man klär sig; känna sig snygg o bekväm!

Vi visade vår fina omlottblus Judith på Judith:-) och klänningen Inez på Ulrika ( vår egna favorit) och den sköna Mohair polotröjan Elsa på Annie.

Märkena som vi hade detta Co-lab event tillsammans med är:

 Bukvy som gör fantastiska väskor med många variationsmöjligheter.

Ores som gör fräscha, avslappnade och lättburna kläder i bra miljövänliga material.

Caro som gör fantastiskt vackra cashmere scarves. Här möts italiensk estetik och indisk couture.Spännande!

Och sist men inte allra minst Orion Rebl som erbjuder vackra smycken med en unik stil.

Vi ä så glada att det kom så mycket gäster. Fler än vi hade räknat med. Kul att träffa alla och få berätta och visa vad vi gör. Att samla människor som kan träffas, umgås o kanske dela erfarenheter är något vi vurmar för. Tack till alla som kom!

Tack även till The Lobby Stockholm och Charlie som presenterade o intervjuade oss alla. Här Rossana från Caro som berättade om hur hon startade sitt företag.