Våra favorit sidenplagg!

Man känner sig alltid snygg i ett sidenplagg 😉 Här ser ni oss med våra favoriter Inez och Judith. Inez en omlott/ kimonoklänning som har oändliga möjligheter att kunna varieras. Bär den till stranden med flip flopp, till jobbet med jeans under eller på kvällen med dina snyggaste skor. Judith kimonoblus är också en favorit. Perfekt plagg att ha till jobbet eller varför inte till fest?

Bästa materialet!

Vi har valt att använda tvättat siden vilket ger en extra lyxig känsla och samtidigt underbart  skönt att ha närmast kroppen. Se vilket fantastiskt vackert fall siden ger till plagget. Här ser ni blusen Judith i en underbar champagne färg.

MILJÖ

Siden är ett hållbart material både när det gäller i miljö synpunkt och även som kvalitet. Starkare än stål! En sidenblus håller i evighet om man sköter den rätt. Tänk på att man inte behöver tvätta siden så ofta. Ett bra val när det gäller att tänka hållbart, både för sin egen del och för vår planet. Det bästa miljövalet helt enkelt.

TA HAND OM SIDEN

Det är inte krångligt att sköta sitt sidenplagg, det är väldigt lätt!

Vi har märkt att vissa av våra kunder är osäkra hur de ska sköta sitt WE TWO STOCKHOLM plagg. Var inte rädd, det är så enkelt att ta hand om sitt sidenplagg. Följ bara dessa enkla råd. Se alla våra siden blusar här

  • Vädra plagget om det inte är smutsigt
  • Tvätta för hand i ljummet vatten med schampo eller enzymfritt sidentvättmedel. Vrid ur, skaka och häng direkt på en galge
  • Vill du tvätta i maskin, gör du det på fintvätt programmet eller handtvätt programmet med samma tvättmedel som ovan. Gärna i tvättpåse som skyddar de fina pärlemorknapparna vi har i våra WE TWO STOCKHOLM plagg. Låt inte plagget ligga i maskinen utan ta ur det direkt när det är klart.
  • När ditt sidenplagg har torkat stryker du det, gärna med en bit lakansväv emellan, vilket gör att du kan ha ganska hög temperatur. Siden är också vackert ostruket. Tyget får en vacker patina när ytan får en crepe effect.

Superenkelt – Torkar snabbt!

Och ett till argument…. om du frågar oss om vad som är bland det bästa med siden så säger vi utan att tveka att det är så snabbtorkat. Torkar på 2 timmar!

Vill du veta mer om Siden? Klicka här