Det händer mycket spännande nu.

Mellan 17:e september – 31:a October kan ni hitta delar av vår kollektion på The Lobby på Regeringsgatan 61 (mitt emot Mood Gallerian). För er som inte redan varit där så är det en innovativ marknadsplats för alla som vill ta del det senast inom mode, livsstil, inredning och teknik.

Man kan även hitta oss på ”Designer Profile page” i BRITISH VOGUE.

 

 

 

 

I går jobbade vi tillsammans med  det proffsiga teamet på The Lobby för att hänga o exponera vårt sortiment. The Lobby har blivit nominerad till ”årets kreativa kundupplevelse” i Habits Modegala 2018. Kul tycker vi. Gå in och titta om Ni har vägarna förbi!

WE TWO STOCKHOLM blev tillfrågade av BRITTISH VOGUE att vara med på ”Designer Profile Page” där man valt att visa upp handplockat utvalda varumärken och designers. Vi valde att visa vår VERA cherry printed bow blouse, en av våra favoritblusar.

Vi kommer att vara med i September, October och November numren.

I October numret med ”THE BECKHAMS ON  FAMILY, FAME AND FASHION på omslaget.

I September numret visade vi vår iconblus EDITH silk blouse, finns i svart men även i andra snygga färger.

I September numret med RIHANNA på omslaget.