Vi har nu öppnat vår butik på Torsgatan 71 i Stockholm. Så spännande när vi fick flytta in. Äntligen var det dags att bygga butik och fixa iordning! Tanken med lokalen, som vi även kommer att använda som vår studio och showroom, är att den ska kännas som en mötesplats för kunder där man kan träffas, dricka en kaffe osv. Vi kommer även att bjuda in till event. Nyheter kommer in i butiken under säsongen så att den känns uppdaterad.

Inredning att packa upp o sätta ihop, bilder att montera, bord att olja in…….

Och så var det äntligen dags för alla kläder som skulle packas upp och hängas. Den roligaste delen. Vi är SÅ stolta över vår höstkollektion. Och jobbar efter vårt motto att  ” vi ska designa och sälja plagg som vi vill bära själva”.

En av de första kunderna på plats var Leslie, min dotter, som provade vår blus Ella.

Eftersom vi tar fram vår kollektion i små serier så kommer plaggen att kännas unika.

Katarina i vår fina sidenblus Edith. Förutom vår egen klädkollektion i butiken så hittar man även en smyckekollektion, våra kuddfodral som finns i ”limited edition”, doftljus, vintageväskor mm.

.