Shanghai – hit reser We Two Stockholm för att träffa våra leverantörer 

Denna Shanghai bild är från ett nytt favoritställe A Room. 120 Taian Rd, Changning Qu, Shanghai. 

Gå hit och njut och för att känna Shanghai atmosfär. Perfekt att ta en kaffe eller ett glas vin i deras trädgård. Området där man hittar A room, French Concession är också ett av det finaste o mest pittoreska. Underbara gator kantade med träd och bra butiker, caféer och restauranger.

Det är underbart att vara tillbaka i Shanghai igen. Här tillbringade min man och jag två år, då jag arbetade för ett annat klädföretag innan vi startade WE TWO STOCKHOLM. Shanghai är en väldigt dynamisk och cool stad. Här hittar du det genuina gamla Kina och det nya moderna. Shangaisterna är enormt duktiga på inredning och får alltid till den rätta känslan på sina små butiker, caféer eller restauranger. Det är oerhört inspirerande att promenera runt i  området French concession. Det är så grönt och lummigt av alla träd alléer som sträcker sig längs gatorna och det dyker alltid upp någon ny restaurant eller mysigt fik.  Ni kommer få se fler bilder och höra mer när ni följer oss här.

WE TWO STOCKHOLM har valt att arbeta med små tillverkare. Det ger oss möjlighet att hela tiden förnya med färger och material och testa nya modeller. Vi har inga problem med minimums vilket gör att vi inte tvingas att överproducera. Vi har fått en nära kontakt med våra tillverkare, de har blivit våra vänner. De vill verkligen växa ihop med WE TWO STOCKHOLM. Då de mest tillverkar till privat o små kunder så ger vår produktion dem ännu bättre”business”.

Här hänger de vackra indigo tygerna som är tryckta efter en gammal kinesisk teknik som heter Nankeen.Vi kommer att berätta mer om den tekniken längre fram under News här på hemsidan. Vi har använt oss av dessa tyger och tillverkat kuddfodral. Ni hittar dem under limited edition på första sidan. Klicka och ni når vår Tic Tail butik med dessa fantastiska kuddfodral. Alla är våra favoriter, som sagt, det är en limited edition kollektion så skynda att shoppa! Varje kudde är unik.